Руснакът пожела на Кобрата да спечели отново европейската титла
Кубрат и Тервел Пулеви се срещнаха навръх националния празник на България трети март с Николай Валуев. Високият 213 см Николай Валуев, който в момента е депутат от Държавната дума на Русия и е представител на управляващата партия, гостува на братя Пулеви в тяхната зала в София.
“За нас е чест и удоволствие да посрещнем в Спорт център ПУЛЕВ голям шампион, човек и приятел като Николай Валуев. Това, че той е наш гост в деня, в който България чества своето освобождение, прави визитата му още по-забележителна”, заяви Кубрат Пулев.
“Днес е голям ден за България. Хубаво е, че ние можем да го отбележим заедно със спортист, който винаги е заслужавал уважение е и бил пример. В нашата зала растат деца, които се нуждаят именно от примери като него”, каза Тервел Пулев, който заедно с Кубрат разведе гиганта от Санкт Петербург из спортния център.
“Безкрайно щастлив съм да бъда гост на братя Пулеви. Те са страхотни момчета и изключителни спортисти. Сигурен съм, че не е далеч деня, в който от тяхната школа ще излезе бъдещият голям шампион. На Кубрат желая само едно: на 7-ми май в Хамбург да победи Чисора и да спечели отново европейската титла”, сподели Валуев, известен с прякора си Звяра от Изтока.