По-малко от два месеца преди да се изправи срещу Антъни Джошуа в дългоочаквана битка за световната титла по бокс, Кубрат Пулев и водещият български гейминг оператор WINBET обявиха, че подновяват партньорството помежду си.  Запазената марка на WINBET ще бъде върху екипа на Пулев по време на срещата на 12-и декември в Лондон.
“За мен е истинско удоволствие да подновя партньорството си с компания от изключителни професионалисти като WINBET. Убеден съм, че най-доброто за нас, заедно, тепърва предстои“, заяви Пулев, който днес даде пресконференция в спортния бар на WINBET в кв. “Надежда”.
Kubrat Pulev Winbet Sponsorship

Снимка: Илиан Телкеджиев

Боксьорът ни ще бъде и главно действащо лице в поредица от активности на компанията, насочени към нейните клиенти, включително специални промоции и предложенияWINBET и Пулев не си партнират за първи път. Най-успешният български професионален боксьор беше рекламно лице на компанията и в периода 2016 – 2018 г.
„Като българска компания, ние сме щастливи отново да си партнираме със символен спортист като Кубрат. Начинът, по който той обединява всички българи в желанието им за победа, напълно съответства на философията зад марката WINBET. Желаем му успех в предстоящия мач за световната титла“, коментира маркетинг мениджърът на WINBET Десислава Колева-Иванова.
Kubrat Pulev Winbet Sponsorship

Снимка: Илиан Телкеджиев