Световноизвестният български боксьор Кубрат Пулев, европейски шампион в тежка категория, Спортист на годината за България за 2012 г. и мъж на годината за 2013 г. кандидатства в УНСС за магистър.

Той беше приветстван от проф. д-р Цветана Стоянова, зам.-ректор по  институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики (на снимката долу).

По повод решението си да продължи образованието си Кубрат Пулев уточни: „Всеки трябва да се учи докато е жив. Аз съм любознателен, искам  и обичам да се уча. Някой не харесват да им се дават съвети, аз обратно – това търся.“ Той допълни, че приема принципа: „Не ме хвалете – критика кажете“.

Кубрат Пулев получава разяснения за специалностите в отдел „Студенти – магистър“

 

След закупуване на необходимите документи и заплащане на таксата в банковия клон в сградата на университета, Кубрат Пулев попълва документите

Световноизвестният български боксьор е избрал УНСС да продължи образованието си, защото смята, че е един от реномираните университети в страната. „За мен е гордост да продължа обучението си тук.“

В Центъра за прием на документи

„Младите хора трябва да знаят, че истината е в образованието. Без него България няма как да просъществува. Всеки един млад човек трябва да се образова, за да може България да пребъде“, заяви Кубрат Пулев.

Кубрат Пулев: Бъдещето е в образованието, няма друг път

 

В уебсайта на УНСС кандидат-магистрите могат да намерят подробна информация за специалноститесроковете и по всички интересуващи ги въпроси.

Срокът за подаване на документи може да видите тук.

Условията за кандидатстване може видите тук.

Информация за документи и такси можете да намерите тук.

Местата за подаване на документи може да видите тук.

Може да подадете документи онлайн оттук.

Указания за онлайн подаване на документи ще намерите тук.

УНСС – София

РЦДО – Хасково

Следвайте събитието ни „Магистри УНСС 2021/2022″ и нашата фейсбук страница за още новини около предлаганите магистърски програми.